Pomembno obvestilo:

Na osnovi trenutne epidemiološke situacije in usmeritev mednarodne smučarske zveze FIS, nosilca medijskih pravic INFRONT in NIJZ-ja bomo letošnje leto lahko zagotovili omejeno število medijskih akreditacij.


Skladno s tem trenutno sprejemamo informativne prijave za medijske akreditacije, ki jih bomo lahko dokončno potrdili najkasneje 10-14 dni pred tekmovanjem.

V primeru odobritve akreditacije boste morali za njen prevzem izpolniti predpisane obrazce s strani FIS-a in izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).
 
PODATKI O MEDIJU    
Ime medijske hiše *  
Vrsta medija *  
Funkcija *  
Spletna stran  
Naslov medija *  
Poštna številka *  
Kraj *  
Država *  
OSEBNI PODATKI    
Ime *  
Priimek *  
Spol *  
Telefon *  
E-naslov *  
Št. novinarske izkaznice  
FIS passport   Ne Da
Fotografija *  
POZOR: Fotografijo prosimo oddajte v formatu jpg.
(maksimalna velikost fotografije je 1 MB, priporočljiva resolucija 300 dpi)
Dodatne želje  
Namestitev   Ne Da
  Potrjujem, da sem prebral in razumel pravila FIS in OK Zlata Lisica, katera opredeljujejo delo novinarjev/fotografov na 58. Zlati Lisici 2022, ter da s tem ko pošljem to zahtevo za akreditacijo, ta pravila sprejemam in jih bom upošteval pri svojem delu na Zlati Lisici. Zavedam se, da se akreditacija lahko odvzame ob nespoštovanju teh pravil. Potrjujem, da sem osebno odgovoren za vse materialne in pravne posledice nespoštovanja teh pravil..
    * obvezni podatki
   
 
     
Zadnji rok za oddajo e-prošnje za izdajo novinarske akreditacije je 4. januar 2022 do 24.00.
Prošnje, oddane po tem roku, bodo neveljavne.


RTV Slovenija je nosilec medijskih pravic za poročanje s 58. Zlate lisice za Slovenijo (TV, radio).
Prijave televizijskih, radijskih mrež in produkcijskih hiš s sedežem v Sloveniji se bodo avtomatsko posredovale v predhodno potrditev tudi na RTV Slovenija.

Alpski smučarski klub Branik bo osebne podatke skrbno varoval v skladu s predpisi Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR).